Compliance

Interim Valley is expert op gebied van compliance. Wij helpen financiële instellingen bij het invullen van operationele en beleidsmatige posities in compliance.

Wij werken samen met banken, payment service providers en verzekeraars. De posities waarop wij onze collega’s detacheren kunnen voor een korte of lange periode zijn.
Wij richten ons op rollen in de eerste en tweede lijn van de Three Lines of Defence. Operationele rollen binnen KYC (e.g. CDD analist, AML analist transactiemonitoring, Sancties) en beleidsrollen zoals Compliance Officers en – adviseurs op alle niveaus.
Wij maken graag kennis met personen die ervaring hebben binnen compliance of interesse tonen om binnen compliance te starten. Vanuit een kennismaking bespreken wij jouw wensen en ambities.

Meer weten?

Wij staan u graag te woord bij vragen of interesse.

Christian de Vos

Commercieel Manager Compliance

020 2 444 921

c.devos@interimvalley.com

Mark Baerveldt

Consultant Compliance

020 2 444 923

m.baerveldt@interimvalley.com

Een selectie van onze opdrachtgevers
Live Your Potential

Interview Coen van Oostrom

Wanneer je actief bent in een internationale vastgoedomgeving met veel prestatiedruk en concurrentie, doelen die steeds verschuiven en beperkte kansen als het gaat om grote gebouwen of mooie duurzame ontwikkelingen, is gezond leven van groot belang. En dat heeft zowel een mentale als fysieke kant.

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.