Olmer Meijer


Voor en met elkaar het beste uit elke situatie willen halen. Mijn achtergrond als ex-tophockeyer (drie keer Nederlands kampioen en twee keer Europees kampioen) dragen hieraan bij. Nu werkzaam bij Moovs waar ik elke dag bezig ben met ontwikkeling van mijzelf, andere personen en bedrijven. Samenwerken en co-creëren met klanten, collega’s en partners om tot innovatieve oplossingen en gewenste resultaten te komen geven me enorm veel energie en voldoening.

 

Anneke Huizinga


(Veer)kracht

Als coach geloof ik in de (veer)kracht van mensen. Wanneer je duidelijk je waarden voor ogen hebt, doet in je leven wat je leuk vindt en waar je heel goed in bent (je zet je talenten in) dan kom je in een soort ‘flow’. Deze ‘flow’ heeft een positieve uitwerking op jezelf én op je omgeving. Tijdens de coaching gaan we daarnaar op zoek. Het zit namelijk al in je! Het begint met bewustwording. Door vragen te stellen, je respectvol te confronteren en (speelse) oefeningen in te zetten komen we er samen achter. Ik daag je uit om je eigen pad te volgen, om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te gaan staan voor wie je bent. “There is no reason not to follow your heart” —  Steve Jobs.

Mijn werkwijze

Ik inspireer mensen hun hart te volgen in het leven, de liefde & in hun loopbaan. Speels met veel oefeningen, resultaatgericht, betrouwbaar, hoge kwaliteit, open-minded en een combinatie van hart & hoofd.

Mijn specialisaties

Loopbaancoaching, business coaching, e-coaching en life coaching – bijvoorbeeld met vragen over omgaan met veranderingen, leiderschap, angst, zelfvertrouwen, assertiviteit, (liefdes)relaties, kwaliteit van leven, persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.  Ik coach in het Engels en in het Nederlands. Daarnaast coach ik ook online.

Achtergrond

Ik ben een mens gedreven professional die professionals coacht en traint. Mijn eerdere ervaringen als consultant, recruiter, talent manager en trainer & coach in het internationale bedrijfsleven, waaronder 10 jaar bij HEINEKEN, dragen bij aan de natuurlijke wijze waarop ik aansluit bij diverse mensen en culturen. Om me verder te ontwikkelen als coach heb ik de volgende opleidingen gedaan: Co-active Coaching Fundamentals (2014), Coach Intensive (NONONS, diploma 2016) en de Coach Expert (NONONS, diploma 2017).

Daarnaast ben ik geaccrediteerd bij de NOBCO, doe ik aan intervisie en supervisie, ga ik zelf naar een coach en volg ik regelmatig trainingen om verder te groeien als coach en als mens. Ik woon en werk met heel veel plezier aan de Amstel in Amsterdam.

Ready to go? Meer informatie vind je op vancoaching.com of op mijn LinkedIn profiel.

Sophie Conijn


Jij bent uniek, net als ieder ander mens.  Jij en al jouw talenten kunnen het verschil maken.  Verschil voor jezelf, voor je familie en vrienden, op je werk, maar misschien zelfs wel verschil voor de maatschappij of voor iets nog veel groters (dromen mag, toch?).  Maar om die talenten in te zetten, moet je in eerste instantie weten wat die talenten zijn, met andere woorden: zelfkennis hebben.  Daarnaast is het belangrijk jezelf te zijn.  Waarom? Omdat uit onderzoek blijkt dat mensen, die zichzelf kennen en niet bang zijn om zichzelf te zijn, succesvoller en gelukkiger zijn. Daarnaast geloof ik dat ieder mens tot meer in staat is dan ze in eerste instantie denken. Belangrijk is echter wel dat je dat zelf ook gelooft en jezelf kunt stimuleren om tot actie over te gaan.

De theorie van positieve psychologie

Positieve psychologie wordt ook wel de wetenschap van het geluk genoemd.  Of beter gezegd: ‘realistische psychologie’ (om weg te blijven van de roze wolken, regenboog en my little pony associaties…).  De algemene opvatting is dat succes leidt tot geluk, maar stel dat het andersom is…  Stel dat geluk de brandstof is voor succes.  Dan wil je toch leren hoe je meer invloed kunt hebben op je eigen geluk!  Dat kan!  Hoe?  Door de theorie van positieve psychologie te integreren in je leven.

Werkwijze

De positieve psychologie vormt de basis van mijn coaching. Door middel van open gesprekken, wetenschappelijke kennis en praktische oefeningen leer je positieve emoties te cultiveren. Je leert je mindset te veranderen. Je creativiteit en concentratie te verhogen. En het leven te zien als een reeks experimenten, waarin het essentieel is dat je fouten durft te maken om te kunnen leren. Dit alles zal je helpen om meer veerkracht te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en positieve impact te creëren. Het zal je op persoonlijke, positieve en eerlijke wijze helpen om jouw talenten in te zetten in het dagelijks leven. Een coachtraject is geslaagd wanneer jij als coachee vanuit zelfkennis en zelfvertrouwen beslissingen kan nemen die op een positieve wijze bijdragen aan jouw geluk.

Achtergrond

Na het afronden van mijn studie Psychologie, werkte ik bijna vier jaar als recruiter bij het strategisch consultancybureau, McKinsey & Company. In oktober 2010 beslootik mijn baan op te zeggen en de tijd te nemen om erachter te komen welke richting ik op wilde met mijn carrière. Dit proces leidde uiteindelijk tot het volgen van een coachingsopleiding en het oprichten van Sophie &Talent en ben ik sinds 2011 als coach en trainer aan het werk. In eerst instantie combineerde ik het coachen met interim HR opdrachten bij verschillende bedrijven, maar sinds twee jaar ligt de focus 100% op het begeleiden van Young Professionals, die op werkgebied vastlopen – carrière keuze, burn-out, persoonlijk leiderschap, etc.