Data steward


De Data Governance Specialist heeft veel verantwoordelijkheden als het gaat om de data binnen de organisatie. Je werkzaamheden bestaan uit requirements verzamelen en veel met de business schakelen over hoe de data wordt ingevoerd, verwerkt en gerapporteerd. Daarnaast ben je voornamelijk bezig met definities opstellen en vereisten stellen voor de data kwaliteit. Het is cruciaal dat je energie haalt uit het stakeholdermanagement stuk. Opgesomd ben je iemand die het technische data onderdeel begrijpt, maar ook als geen ander weet hoe je met de business moet communiceren. Best veel gevraagd eigenlijk he? Toch denken wij dat jij dit kan!

Data Analist (verschillende niveaus)


Jouw drijfveer is nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen. Hiernaast grijp je kansen met beide handen aan en wil je samen met ons kijken naar hoe we succesvol in beweging kunnen blijven in het dataveld.

Wij werken voornamelijk met opdrachtgevers in de financiële markt. Kayak is een specialistische detacheerder op het gebied van Data binnen het financiële domein. Bij ons werken staat garant voor een uitdagende en afwisselende baan.
 

Open Sollicitatie Data


Afhankelijk van jouw wens zullen we de werkzaamheden bespreken die voor jou van toepassing zijn.

 

Data Modelling Analyst


We are constantly looking for ways to improve to manage our risks. Risk Models play a pivotal role in this. These models rely on accurate data. You will be part of the Data Remediation Team in the so-called ‘Future Model Landscape’ Program. This multidisciplinary team (with representatives of the Restructuring department, Business Lines, Modelling and Modelling Data Team), is responsible to deliver remediated historical data for model redevelopment purposes. The team retrieves the data from (historical) databases, of credit systems and will ask business and restructuring knowledge to interpret and improve the data to make it fit for model redevelopment activities.

Open sollicitatie Data Expert


Kayak is een specialistische detacheerder op het gebied van Data binnen het financiële domein. Wij helpen onder andere banken, verzekeraars, creditcard maatschappijen en fin-techs om de juiste professionals te vinden. Hierdoor ontstaat er een doorlopende vraag naar professionals als: Data Engineers, Data Analisten, Data Scientists, Business Intelligence Consultant, Data Management,  Data Stewards en meer. Als jij een van deze functies hebt bekleed of wilt bekleden, dan komen we graag met je in contact via deze sollicitatie.
 

Ons aanbod:

  • Werken voor één vaste opdrachtgever binnen het bank- en verzekeringswezen of financiële dienstverlening op een detachering contract. Je komt dus bij Kayak in dienst!;
  • Een uitdagende functie van 32-40 uur per week;
  • Wij bemiddelen zowel vaste functies, als opdrachten voor ZZP’ers;

 

Business Intelligence Consultant


Je zit rond de tafel met stakeholders om de behoefte vanuit de business in kaart te brengen. Op basis daarvan zoek en analyseer je de passende data, waarna je tot slot jouw bevinding presenteert aan de hand van managementrapportages en dashboards. Communicatieve vaardigheden zijn dus belangrijk.

Data Analist


Als Data Analist zoek je op basis van de vraag vanuit de business de juiste data. Aan de hand van jouw analyse maak je een rapportage en bouw je dashboards in Business Intelligence tools, zoals PowerBI, Tableau of QlikView. Deze voorzie je onder meer van een aansprekende lay-out en trendanalyse en het dashboard vormt het fundament voor jouw advies.

Je gaat aan de slag binnen de financiële dienstverlening, waarbij je komt te werken in een multidisciplinair team. Je werkt samen met Data Engineers en Data Scientists, maar onderhoudt ook contact met andere afdelingen binnen de organisatie.