Business Intelligence Developer


Voor een nieuw projectteam bij een financiële instelling zijn wij op zoek naar ervaren BI Developers. Je hebt een actieve rol in de op te leveren projecten en zult je richten op het ophalen van klantwensen om er vervolgens een technisch model van te maken in de Azure omgeving. Je bent bekend met Power BI dashboards en weet de interne klant positief te verrassen. Samenwerken staat hierin centraal.

Tot nader bericht is vanuit huiswerken de norm. Duur van het project is 12 maanden waarbij het de intentie is om de duur te verlengen.

Belangrijk is dat je passie hebt voor Databases en BI development Je bent up to date door middel van kennisevents, blogt en dergelijke. Zodra jij 3 jaar recentelijke ervaring hebt met SSAS, Tabular en Power BI dan sluit je 100% aan maar dit is absoluut geen must. De nadruk is dat Power BI geen geheimen voor jou heeft.

Communicatieve vaardigheden, onderzoekend en vindingrijk zijn benodigde competenties. Verder ben je creatief en kan je ook goed zelfstandig werkzaam zijn.

Kennisvereisten zijn:

  • BI Developer met behulp van Power BI;
  • uitgebreide ervaring met het maken van en onderhouden van SSAS kubussen/Tabular models (MDX/DAX, many to many, calculations);
  • uitgebreide ervaring met SQL engine: Design, T-S;
  • je praktische ervaring met implementaties in de Azure Cloud;
  • kennis van de financiële wereld is een pré.