Quality Checker | Grootzakelijke klanten


Quality Checker | Grootzakelijke klanten
Standplaats: Amsterdam

Quality Checker
Als Quality Checker ga je aan de slag voor de zakelijke klanten van de bank. De afdeling is verantwoordelijk voor het actualiseren en completeren van klantdossiers, zowel op fiscaal, juridisch als bedrijfseconomisch vlak.

Het is jouw taak als Quality Checker om de kwaliteit de monitoren, door te controleren of de uitgevoerde analyses van de KYC analisten volledig, juist, reconstrueerbaar en consistent zijn. Hierdoor werk je aan het einde van de keten en ben jij verantwoordelijk voor de garantie van de kwaliteit. Je bent een belangrijke schakel om te voorkomen dat klanten bankrekening(en) gebruiken met betrekking tot witwassen en/of terrorismefinanciering.

Naast het controleren van dossiers, verwacht de bank ook een actieve rol van jou in het continue verbeteren van de gehele keten, om zo processen te optimaliseren. Hieronder valt onder andere het coachen van (junior) KYC analisten.

Werkomgeving
I
n functie van Quality Checker kom je te werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is en het afgelopen jaar sterk is gegroeid. Naast je dagelijkse werk zijn zaken als (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, plezier, inspiratie en betrokkenheid belangrijk. Dit draagt er aan bij dat we samen kunnen bouwen tot een succesvolle afdeling.

Jouw profiel
Een Quality Checker is risico bewust, analytisch, klantgericht, nieuwsgierig, besluitvaardig en gedreven. Daarnaast wil je jezelf continue verbeteren en sta je open voor veranderen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar werkt tegelijkertijd ook goed in een team.

Functievereisten
· Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring op het vlak van financiële criminaliteit (waaronder KYC);
· kennis van (internationale) compliance eisen en procedures;
· een afgeronde HBO- of Universitaire opleiding;
· je bent in staat om complexe materie eigen te maken;
· je bent maatschappelijk betrokken;
· in staat om collega’s te coachen;
· je hebt ervaring in het werken met off shore outsourcing;
· ervaring in het voeren van telefonische klantgesprekken en het beheersen van gespreksvaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?
· Salaris variërend tussen €4000,- en €4800,- bruto per maand;
· reiskostenvergoeding;
· een opleidingsbudget dat je zelf kunt inzetten, zodat jij jezelf blijft ontwikkelen;
· deelname aan het Live Your Potential Programma;
· 25 vakantiedagen.