Content Marketing Stagiair(e)


Bij Kayak, voorheen Interim Valley, geloven we in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2012 detacheren wij professionals bij vooraanstaande bedrijven en helpen wij hen verder te groeien door middel van het unieke Live your potential-programma. Bij Kayak streven wij ernaar om iedereen die met Kayak werkt – of het nu bij ons, met ons of namens ons is – te helpen het beste uit zichzelf te halen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, toewijding en expertise op de gebieden Risk, Compliance, Healthcare en Data. Op dit moment zoeken we  Content Marketing Stagiair(e). Lees hieronder verder.

Als Content Marketing Stagiair(e) ga jij samen met de Marketing Coordinator content maken voor Kayak! Met jouw creativiteit ga je aan de slag met schrijven van teksten en het maken en bewerken van beeldmateriaal (foto én video). Daarnaast houd jij je ook bezig met:

  • Het bedenken en maken van social media posts.

  • Het bedenken en maken van creatief beeldmateriaal (foto en video) om te gebruiken voor Google campagnes en social media.

  • Day-to-day beheer van Instagram, TikTok en LinkedIn. 

  • Opzetten van mailings en advertenties.

  • Analyseren van de resultaten en adviseren van Marketing Coordinator.