Content Marketing Stagair(e)


Kayak is op zoek naar een creatieve Content Marketing Stagiair(e). Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en enige ervaring en affiniteit met het schrijven van stukken? Dan zoeken wij jou!

 

Wie zijn wij?

Kayak is een detacheringsbureau met een onderscheidende visie op de ontwikkeling van mensen. Vanuit ons kantoor in Amsterdam zet ons team zich dagelijks met toewijding in voor opdrachtgevers in de financiële wereld. Wij kiezen voor specialisatie en zijn expert in Compliance, Data Science en Risk management.

 

Wat ga je doen?

Je takenpakket bestaat uit twee delen/fasen. Je begint puur met content: Inhoudelijke stukken schrijven, die op onze website en op andere kanalen gepubliceerd gaan worden. In het tweede deel ga je kijken hoe we onze content nog beter kunnen inzetten, en beter onder de aandacht kunnen brengen. Binnen Kayak werk je met verschillende afdelingen, zoals Recruitment, Field Management en Strategy & Finance, samen. In de rol van Content Marketing Stagiair(e) staat het je vrij om vooral mee te denken en alle kennis die je tot nu toe hebt opgedaan in praktijk te brengen!

 

Wie ben jij?

Je zit in het derde of vierde jaar van een gerelateerde hbo-opleiding, zoals Media, Informatie & Communicatie of Marketingcommunicatie. WO-studenten zijn uiteraard ook meer dan welkom. Je beheerst de Nederlandse taal foutloos, hebt een passie voor schrijven en je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken! Ook kan je op een meer strategisch niveau nadenken over onze marketingstrategie. Aangezien wij voornamelijk binnen de financiële sector werken is enige affiniteit met de sector erg prettig.

 

Wat bieden wij?

Deze meewerkstage biedt jou veel ontwikkelmogelijkheden en de ruimte om zelfstandig te werken. Uiteraard krijg je goede begeleiding vanuit onze Business Manager. Je mag overal zelf induiken en je krijgt veel vrijheid om zaken op jouw manier aan te pakken. Bovenal biedt deze stage een collegiale en professionele omgeving om veel te leren en plezier te hebben met een gedreven team! Daarnaast bieden we een ervaringsafhankelijke stagevergoeding die op kan lopen tot € 600,-. Tot slot krijg je de vrijheid om zowel op kantoor als thuis te werken.

 

Enthousiast?

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie. Je kan contact opnemen met Jasper Verbeek, via j.verbeek@interimvalley.com