Talent Acquisition Specialist | Kayak Care


Als Talent Acquisition Specialist focus jij je op het inzetten van nieuwe kandidaten bij de opdrachtgevers van Kayak Care. Dit zijn zorginstellingen door heel Nederland. Jouw verantwoordelijkheid ligt daarnaast bij het coachen en begeleiden van gedetacheerde Kayakers. Ook ben je betrokken bij de organisatie van diverse events op het gebied van het Live your potential programma waarmee de collega’s gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen.
 

HR Consultant Traineeship


Binnen een traject van 18 maanden word jij opgeleid tot Consultant om door te in één van de drie ‘tracks’: Recruitment Consultant, Commercieel Consultant of Extern Consultant.

 

Bij jouw start laat jij jouw Kayak te water. In deze periode zul je nóg beter kennismaken met Kayak en zal jij de basisvaardigheden binnen Recruitment eigen maken. Hierna begin je met door peddelen. De eerste 12 maanden volg je een algemeen traject als Recruiter, waarin je basiscompetenties, -vaardigheden en -kennis opdoet van de HR en arbeidsbemiddeling branche. Hierin zul je wat obstakels op de route tegenkomen. Die gaan we aanpakken met verschillende trainingen zoals overtuigingskracht, verdieping in het arbeidsrecht en onder andere een cursus commercieel schrijven.

 

Na 12 maanden kom je in de stroomversnelling en kies je jouw specialisatierichting. Vanaf dat moment zal je specifieke trainingen en opleidingen volgen, gericht op jouw specialisatie. Hieronder vind je een gedeelte van het traineeship:
 

 • Persoonlijke ontwikkeling: je neemt deel aan het (integrale) Kayak Live your potential programma. Dit houdt o.a. in: kick-off, coaching, Lyp Menu, Lyp Experience, masterclasses;
 • Greep uit de verschillende trainingen gericht op professionele ontwikkeling (o.a. diverse trainingen in gesprekstechnieken, cursus verdieping in onze niches, presentatie vaardigheden, schrijfvaardigheid, ATS, search skills, verdieping Arbeidsrecht, sales training);

Na 12 maanden stroom je door naar de onderstaande track van jouw voorkeur.

 • Commercieel Consultant: onderhandelen, belvaardigheden, tarieven/forecasting, sales funnels, klantgesprekken;
 • Recruitment Consultant: digital recruitment marketing, gespreksvaardigheden, sollicitatie coaching, begeleiding en advies, coördinatie;
 • Extern Consultant: employer branding, advies, klantgesprekken en strategie, corporate recruitment.

 

Vervolg
Na het succesvol afronden van het traineeship (12 + 6 maanden) maak je de stap naar Consultant in één van de drie specialisaties. In deze functies zal je met jouw leidinggevende een vervolgtraject bespreken passend bij jouw interesses en ambities.

 

Wat wij bieden

 • Salaris van €2.600,- per maand (o.b.v. 40 uur per week);
 • Riante bonusregeling;
 • Deelname aan ons unieke ‘Live Your Potential’ programma;
 • Kayak maatwerk training en opleiding;
 • Onvergetelijke incentives (bij het behalen van team-/bedrijfsdoelstellingen);
 • Regelmatig bedrijfs- en teamuitjes;
 • Laptop en telefoon;
 • Premievrij pensioen.

Student Recruiter


Bij Kayak ga je werken als Student Recruiter waarbij je het recruitment team van Kayak op het gebied van Data en Compliance gaat ondersteunen. Dit betekent dat je op zoek  naar geschikte kandidaten via LinkedIn voor grote financiële bedrijven zoals ABN AMRO, ING, ASR, Adyen etc. Hierbij zul je ook telefonisch het eerste contact leggen met de geschikte kandidaten voor bovenstaande opdrachtgevers.

Recruiter


De teams bestaan uit Sales Consultants (contact met opdrachtgevers) en Recruiters (contact met kandidaten). Samen zorgen zij voor de ideale match tussen organisatie en professional. Ons Field Management team heeft vervolgens veelvuldig contact met onze experts om te zorgen dat ze gelukkig zijn en dat de opdracht soepel verloopt.

Als junior recruiter richt jij je op junior kandidaten.  Met een deel van de kandidaten ben je al regelmatig in contact. Andere kandidaten moet je eerst nog vinden (op LinkedIn), aanschrijven en uitnodigen voor een kennismaking op kantoor.  Alleen als je precies weet wat iemand kan en vooral wil, kan jij de beste match maken.

Als je overtuigd bent dat er een match is, stel je een profielschets op van de kandidaat. Hiermee leg je uit waarom de kandidaat goed past bij de opdracht en (bijvoorbeeld) wat zijn of haar motivatie is. Het doel is om de opdrachtgever te overtuigen deze kandidaat uit te nodigen voor een gesprek.

Dit alles doe je overigens niet alleen. Dagelijks werk je samen met Medior en Senior Recruiters . Zij hebben veel ervaring en kennis en delen deze net zo graag als dat we kandidaten met elkaar delen. Het grote voordeel van teambeloning in plaats van individueel.

Maken we als team een succesvolle match? Dan is er reden voor een klein feestje!