Corporate Recruiter


Corporate Recruiter

Je bent een aantal jaar aan het werk. Waar krijg je energie van? Waarin wil jij je verder ontwikkelen? Wat is eigenlijk het belangrijkste in je werk? Allemaal vragen die je bezighouden. Je bent ondernemend, graag met mensen in contact en zoekt uitdaging in je werk.

In dat geval zou het zomaar kunnen dat we op zoek zijn naar jou om het team van Interim Valley te versterken en te bouwen aan ons bedrijf!

We helpen experts op het gebied van Data, Risk en Compliance interessante en uitdagende posities te vinden bij opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING en BNP Paribas.

Dat is op zich niks bijzonders – maar de manier waaróp we dat doen wel! Interim Valley stelt medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen via ons eigen Live Your Potential Programma. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van collega’s. Met andere woorden, werken vanuit expertise met duidelijke aandacht en toewijding voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Jouw rol

In deze (nieuwe) functie als Corporate Recruiter lever jij een enorm belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze groeiambities. Je bent uiteraard veel met kandidaten in gesprek om te achterhalen waar hun drijfveren en ambities liggen. Je bespreekt op een persoonlijke manier of deze aansluiten op de cultuur en ambities van ons bedrijf. Om jouw functie goed uit te voeren ben je uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de verschillende teams van Interim Valley, bij onze opdrachtgevers en in de markt. Hoe dit er bijvoorbeeld uitziet? Je houdt je bezig met:

 • Werven, selecteren en aannemen van interne collega's;
 • Actief 'sourcen' van kandidaten voor relevante rollen op LinkedIn en andere platforms;
 • Opzetten van een 'talent acquisition' strategie;
 • Verbeteren van onze 'employer branding';
 • Het voeren van sollicitaties;
 • Het ondersteunen van interne teams bij de werving voor onze opdrachtgevers;
 • Met extra management ondersteuning: hierbij kan je denken aan arbeidsmarktcommunicatie, (online) marketing, bijwonen van evenementen en andere projecten.

Bekijk de video van de werkplek en je toekomstige collega’s van Interim Valley

Jij zoekt

 • Een werkomgeving waarin je veel kan leren en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een combinatie van een operationele – en strategische rol;
 • Een informele en persoonlijke sfeer, waarin ruimte is voor humor op de werkvloer en koud bier op vrijdagmiddag.

Wij zoeken een collega die

 • Zich volledig kan vinden in onze visie (kernwaarden en missie);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft als (Corporate) Recruiter, 'talent acquisition' of andere vergelijkbare rol bij voorkeur in een snelgroeiende organisatie;
 • Beschikt over de combinatie van een professionele houding en collegiale omgang met collega's op én buiten de werkvloer;
 • Een WO opleiding heeft afgerond. Je studierichting is minder relevant;
 • De Nederlandse én Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Voortdurend investeert in eigen ontwikkeling en zo bijdraagt aan het uitbouwen van Interim Valley.

What’s in it for you?

 • Bruto maandsalaris van €2850-€3150, goede secundaire voorwaarden en bonusregeling;
 • Persoonlijke ontwikkeling via deelname aan ons 'Live Your Potential' programma;
 • Professionele ontwikkeling via inhoudelijke trainingen.

Geïnteresseerd? Neem contact met Ruben Verkuijl via verkuijl@interimvalley.com of via 06 – 20 47 41 05. Hij staat je graag te woord. Tot ziens!

 

Senior Recruiter


Senior Recruiter

Je bent een paar jaar aan het werk als recruiter en merkt dat je toe bent aan een volgende stap. Je wilt je ontwikkelen op het gebied van coördineren en motiveren van collega’s. Je vindt het een uitdaging om verantwoordelijkheid te dragen voor het team en zo succesvol te zijn in het vervullen van posities bij onze opdrachtgevers. In dat geval zou het zomaar kunnen dat we op zoek zijn naar jou om het team van Interim Valley te versterken én te bouwen aan ons bedrijf!

We helpen experts op het gebied van Data, Risk en Compliance interessante en uitdagende posities te vinden bij opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING en BNP Paribas.

Dat is op zich niks bijzonders – maar de manier waaróp we dat doen wel! Interim Valley helpt medewerkers om het beste uit zichzelf te halen via ons eigen Live Your Potential Programma. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van collega’s. Met andere woorden, werken vanuit expertise met duidelijke aandacht en toewijding voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Jouw rol

In de functie als Senior Recruiter ben je met verschillende zaken bezig. Je combineert je rol als ervaren recruiter met coördineren en motiveren van andere collega’s binnen het team. 

 • Coördinatie van het wervingsproces en -resultaat per vacature (in samenwerking met betrokken Consultant)+
 • Kwaliteitscontrole bij introductie van kandidaten bij opdrachtgever;
  • e.g. controle en revisie van kandidaatmotivatie en CV
 • Introductie van kandidaten bij opdrachtgevers, inclusief opvolging (voorbereiding en inplannen interviews) richting kandidaat en opdrachtgever;
 • Inwerken en begeleiden van junior- en medior recruiters;
 • Opstellen van vacatures, initiëren en organiseren van wervingscampagnes;
 • Bepalen van focus met betrekking tot openstaande vacatures;
 • Betrokkenheid bij projecten gelinkt aan de groei van Interim Valley.

Bekijk de video van de werkplek en je toekomstige collega’s van Interim Valley

Jij zoekt

 • Een rol met diversiteit, vrijheid en waarin je door eigen initiatief veel waarde kan toevoegen;
 • Een werkomgeving waarin je veel kan leren en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een rol waarin je inhoudelijk wordt uitgedaagd;
 • Een informele en persoonlijke sfeer, waarin ruimte is voor humor op de werkvloer en koud bier op vrijdagmiddag.

Wij zoeken

 • Je bent ondernemend. Daarnaast wil je het beste uit jezelf én anderen halen;
 • De combinatie van een professionele houding en collegiale omgang met collega's op én buiten de werkvloer past uitstekend bij jou;
 • Je hebt een WO/HBO-opleiding afgerond. Je studierichting is minder relevant: ons team bestaat uit mensen met achtergronden variërend van Rechten tot voormalig judoka. Dat zorgt voor een interessante mix en houdt ons scherp;
 • Je hebt ervaring als recruiter of ervaring die hier goed bij aansluit;
 • Je wilt continue investeren in je eigen ontwikkeling en zo bijdragen aan het uitbouwen van Interim Valley.

What’s in it for you?

 • Bruto maandsalaris vanaf €2850-€3500 en interessante bonusregeling+
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een professionele werkomgeving en informele cultuur;
 • Persoonlijke ontwikkeling via deelname aan ons Live Your Potential programma;
 • Professionele ontwikkeling via inhoudelijke trainingen.

Geïnteresseerd? Neem contact met Ruben Verkuijl via verkuijl@interimvalley.com of via 06 – 20 47 41 05. Hij staat je graag te woord. Tot ziens!

Recruiter


Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en op zoek naar inhoudelijke uitdaging, plezier op de werkvloer en een plek waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op professional en persoonlijk vlak? Dan komen wij graag met jou in contact!

Ter uitbreiding van de teams die zich richten op de bemiddeling van Compliance, Risk & Data professionals, zijn wij op zoek naar Recruiters, van Junior tot Senior! De vacature die je nu leest is voor Junior Recruiter, relevante werkervaring is in dit geval niet nodig! Heb je wel al ervaring opgedaan? Wellicht spreekt een van onze andere vacatures je aan: www.interimvalley.com/internal

INTERIM VALLEY
Interim Valley is een detacheringsbureau met een onderscheidende visie op de ontwikkeling van mensen. Wij geloven in specialisatie en zijn expert op het gebied van Compliance, Risk & Data. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we momenteel met 20 collega’s en nog eens 130 van onze experts zijn werkzaam bij onze opdrachtgevers.

Op kantoor werken we hard, we helpen elkaar, we motiveren elkaar en we houden elkaar scherp. We vinden het echter net zo belangrijk dat we veel plezier hebben met elkaar en dat de sfeer lekker informeel blijft. Zo lunchen we elke dag gezamenlijk aan een grote tafel vol met lekkere en/of gezonde producten. Onze koffiemachine lijkt rechtstreeks uit een fancy Amsterdamse koffiezaak te komen en hier maken we dan ook goed gebruik van! Onze collega Willem legt je graag uit hoe je twee kussende zwanen maakt in je soja-, haver- of koemelkcappuccino.

Bij ons geen absurde werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je naast je werk ruimte hebt voor familie, vrienden, sporten en ontspanning. Uiteraard moeten we ook wel eens avonden doorwerken als er een deadline gehaald moet worden, maar dit moet uitzondering blijven. Voordeel is dan wel dat wij je pizza, poké bowl of (vul zelf in) verzorgen! 

Wij beschikken over een volledig ingerichte, privé doucheruimte voor degene die voor, tijdens of na werk willen sporten. Bijvoorbeeld hardlopen in het naastgelegen Westerpark.

 

DE FUNCTIE
De teams bestaan uit Sales Consultants (contact met opdrachtgevers) en Recruiters (contact met kandidaten). Samen zorgen zij voor de ideale match tussen organisatie en professional. Ons Field Management team heeft vervolgens veelvuldig contact met onze experts om te zorgen dat ze gelukkig zijn en dat de opdracht soepel verloopt.

Als junior recruiter richt jij je op junior kandidaten.  Met een deel van de kandidaten ben je al regelmatig in contact. Andere kandidaten moet je eerst nog vinden (op LinkedIn), aanschrijven en uitnodigen voor een kennismaking op kantoor.  Alleen als je precies weet wat iemand kan en vooral wil, kan jij de beste match maken.

Als je overtuigd bent dat er een match is, stel je een profielschets op van de kandidaat. Hiermee leg je uit waarom de kandidaat goed past bij de opdracht en (bijvoorbeeld) wat zijn of haar motivatie is. Het doel is om de opdrachtgever te overtuigen deze kandidaat uit te nodigen voor een gesprek.

Dit alles doe je overigens niet alleen. Dagelijks werk je samen met Medior en Senior Recruiters . Zij hebben veel ervaring en kennis en delen deze net zo graag als dat we kandidaten met elkaar delen. Het grote voordeel van teambeloning in plaats van individueel.

Maken we als team een succesvolle match? Dan is er reden voor een klein feestje!

 

WAT WIJ ZOEKEN
Relevante werkervaring is niet nodig. Als jij de competenties hebt, leren wij jou het vak!

Succesvolle recruiters hebben allemaal een eigen, unieke aanpak, maar overeenkomsten zijn veelal dat ze oprechte interesse in mensen hebben en graag samenwerken om hun doelen te bereiken.

Verder zijn ze veelal communicatief sterk, ondernemend, ambitieus en bezitten ze over veel doorzettingsvermogen.

 

WAT WIJ BIEDEN

 • € 2.500,- per maand (obv 40 uur per week)
 • Riante bonusregeling
 • Premievrij pensioen
 • 28 vakantiedagen
 • Laptop & telefoon
 • Deelname aan het  Live Your Potential programma
 • Maatwerk training en opleiding
 • Fruit op kantoor
 • Super lunch tegen een minimale bijdrage
  • Nog betere koffie
 • Regelmatig bedrijfs- en teamuitjes
  • Nog vaker borrels op kantoor
 • Onvergetelijke incentives (bij het behalen van teamdoelstellingen)

 

VOEL JIJ JE AANGESPROKEN?
Laat het ons weten! Je bent altijd welkom voor een goede kop koffie en een laagdrempelige kennismaking!

Als we beiden enthousiast zijn volgen er nog twee gesprekken. Tot slot nodigen we je uit voor onze lunch, zodat je de rest van onze collega’s kan ontmoeten en hen kan vragen wat je maar wilt weten! Het is namelijk belangrijk dat je een goed beeld hebt van de mensen met wie je straks relatief veel tijd zal doorbrengen. Iedereen nog steeds blij na de lunch? Dan krijg je van ons een aanbieding en na jouw akkoord een contract en een warm welkom!