Interim Planner Amsterdam


Ben jij dol op puzzelen met hoog complexe planningen van collega’s in een dynamische omgeving? Zoek je het liefst naar een win-winsituatie voor alle betrokken partijen? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van planner!

Je hebt het analytische vermogen om kliniek overstijgend en/of over zorgprogramma’s heen te denken en overziet de consequenties van wijzigingen. Tot slot verwerk je de planningen in en vanuit HiX en lever je managementinformatie aan en adviseer je manager  van de kliniek over de forecast. Jij bewaakt een optimale bezettingsgraad.

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met:

  • Een efficiënt basisrooster opstellen voor alle medewerkers van de poli en verwerken in HiX en PLNR
  • Het verwerken van mutaties in het basisrooster, rekening houdend met behoeften van zowel management als personeel
  • Knelpunten signaleren en met verbetervoorstellen komen voor de inrichting van processen omtrent de personeelsplanning,OK-planningen en overige planningen Bijhouden van de afwezigheid van het team en het verwerken van verlof en verzuim
  • Het management adviseren over capaciteitsmanagement, bezettingsgraad en efficiënte en uniforme inzet van mensen, middelen en materialen
  • Het voorbereiden van de forecast en deze en eventuele bijzonderheden afstemmen met het management
  • Het checken van de haalbaarheid en effectiviteit van de planningen, signaleren van knelpunten en met oplossingen komen.

Jouw werkdag start om 07.30 uur en eindigt om 17:00u