Live Your Potential

Wij willen dat mensen plezier beleven, energiek-, geïnspireerd- en gemotiveerd zijn. En dat mensen hun drijfveren kennen en met toewijding leven. Dit is onze missie. Live Your Potential is vanuit deze missie ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma dat aan iedere medewerker van Interim Valley wordt aangeboden.Lees meer over het LYP programma

Live Your Potential werkt vanuit het aandacht geven aan vier dimensies. Op deze manier vind je meer balans tussen lichaam, emoties, gedachten en inspiratie. Het resultaat: jij voelt je beter, beleeft meer plezier, bent gemotiveerder en meer geïnspireerd.

Fysiek

Een lichaam dat goed onderhouden en krachtig is kan veel aan. Het levert energie voor jouw dagelijkse bezigheden en daarom is fysiek de eerste dimensie binnen Live Your Potential.

Emotie

Hoe ga je om met eigen emoties? En die van anderen? Herkennen en erkennen van emoties biedt een verrijking in het leven en staat ook bekend als emotionele intelligentie.

Mentaal

Mentaal is onze derde dimensie en omvat onze gedachten en denkprocessen. Bewustzijn van het eigen denken en handelen, en bewustzijn van hoe anderen denken en handelen.

Inspiratie

Wij geloven dat werken vanuit intrinsieke drijfveren het meeste plezier geeft. Geïnspireerd en met energie. Hier draait de laatste dimensie Inspiratie om.

LYP verhalen

Interim Valley wordt Kayak

Interim Valley bestaat 25 augustus aanstaande 10 jaar. Een goede gelegenheid om eens na te denken over ons merk, en hoe we ons presenteren aan de buitenwereld. We blijven staan waarvoor we staan, we blijven Persoonlijk, Toegewijd, en Expert, en we blijven ons inzetten om mensen hun volledige potentie te laten benutten. De naam verandert echter. Vanaf 25 augustus heten wij Kayak, en zijn we te vinden via wearekayak.com.

Let’s Connect, Learn & Inspire 2022: een terugblik

Iets meer dan een maand geleden was het zover: Let’s Connect, Learn and Inspire. Op 7 april 2022 ontvingen we gastsprekers Nadine Klokke en Marguérite Soeteman-Reijnen in het DoubleTree Hilton om te praten over diversiteit in de financiële top. In dit artikel blikken we kort terug op een geslaagd event, en geven we een klein voorproefje van de podcast die live werd opgenomen.

LYP Coaches

Wij willen dat mensen plezier beleven, hun drijfveren kennen en met toewijding leven.

Dat is onze missie. Live Your Potential is vanuit deze missie ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma dat aan iedere medewerker van Interim Valley wordt aangeboden. De coaches van Interim Valley vormen onderdeel van dit programma en helpen met realiseren van deze missie.

Olmer Meijer

Anneke Huizinga

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.