Live Your Potential

Wij willen dat mensen plezier beleven, energiek-, geïnspireerd- en gemotiveerd zijn. En dat mensen hun drijfveren kennen en met toewijding leven. Dit is onze missie. Live Your Potential is vanuit deze missie ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma dat aan iedere medewerker van Interim Valley wordt aangeboden.

Live Your Potential werkt vanuit het aandacht geven aan vier dimensies. Op deze manier vind je meer balans tussen lichaam, emoties, gedachten en inspiratie. Het resultaat: jij voelt je beter, beleeft meer plezier, bent gemotiveerder en meer geïnspireerd.

Bekijk video

Emotie

Hoe ga je om met eigen emoties? En die van anderen? Herkennen en erkennen van emoties biedt een verrijking in het leven en staat ook bekend als emotionele intelligentie.

Fysiek

Een lichaam dat goed onderhouden en krachtig is kan veel aan. Het levert energie voor jouw dagelijkse bezigheden en daarom is fysiek de eerste dimensie binnen Live Your Potential.

Inspiratie

Wij geloven dat werken vanuit intrinsieke drijfveren het meeste plezier geeft. Geïnspireerd en met energie. Hier draait de laatste dimensie Inspiratie om.

Mentaal

Mentaal is onze derde dimensie en omvat onze gedachten en denkprocessen. Bewustzijn van het eigen denken en handelen, en bewustzijn van hoe anderen denken en handelen.

© Copyright 2018 Interim Valley • Alle rechten voorbehouden Privacy Statement
Design & realisatie Maatwerk.co