Interim Valley wordt Kayak

Interim Valley bestaat 25 augustus aanstaande 10 jaar. Een goede gelegenheid om eens na te denken over ons merk, en hoe we ons presenteren aan de buitenwereld. We blijven staan waarvoor we staan, we blijven Persoonlijk, Toegewijd, en Expert, en we blijven ons inzetten om mensen hun volledige potentie te laten benutten. De naam verandert echter. Vanaf 25 augustus heten wij Kayak, en zijn we te vinden via wearekayak.com.

Wij bouwen aan ons bedrijf vanuit drie waarden: menselijk, toegewijd en expert. Deze drie waarden fungeren als basis en richtlijn in een samenwerking met Interim Valley. Daarnaast vormen zij een fundament in onze ambitie om Interim Valley verder te laten groeien. Wij spreken graag met mensen die zich herkennen in een samenwerking op basis van deze drie waarden. Gezien onze groeiambities zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk vooral onze Spielwork-pagina voor een visuele impressie van Interim Valley.

Meer verhalen

Let’s Connect, Learn & Inspire 2022: een terugblik

Iets meer dan een maand geleden was het zover: Let’s Connect, Learn and Inspire. Op 7 april 2022 ontvingen we gastsprekers Nadine Klokke en Marguérite Soeteman-Reijnen in het DoubleTree Hilton om te praten over diversiteit in de financiële top. In dit artikel blikken we kort terug op een geslaagd event, en geven we een klein voorproefje van de podcast die live werd opgenomen.

Het is de kunst om mensen op een lichtvoetige manier in de spiegel te laten kijken

Nadine Klokke begon haar carrière in de financiële sector in het jaar 2002. Destijds startte ze als trainee voor de ING, waarna ze binnen enkele jaren de financiële top bereikte. In 2019 werd het tijd voor iets nieuws, en trad ze aan als CEO van Knab. Na al die jaren blijft ze zich verbazen over de huidige status quo in de top: de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Wij spraken haar over die ongelijkheid: wanneer viel het haar voor het eerst op? Waar komt die status quo volgens haar vandaan? En misschien belangrijker nog: wat kunnen we eraan doen? Ontdek haar kijk op de zaken in dit artikel. 

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.