Leaders in Finance

Interim Valley is trots hoofdpartner van de podcast Leaders in Finance.

Met Leaders in Finance verdiept Jeroen Broekema zich op een persoonlijke manier in de drijfveren en personen achter de leiders binnen de financiële sector. Jeroen is overtuigd dat binnen de financiële sector meer gesproken moet worden. In zijn podcast geeft hij zijn gasten veel ruimte om hun verhaal te doen, zowel zakelijk als privé.


De persoonlijke aanpak van Jeroen i.c.m. met de focus op de financiële sector, waarbinnen Interim Valley actief is, was voor ons de reden de samenwerking met Leaders in Finance aan te gaan.

Jeroen Broekema was voordat hij met deze podcast startte CEO van Funding Circle Nederland. Hij is zijn carrière gestart binnen ABN AMRO.

Luister hieronder de laatste afleveringen van Leaders in Finance.

Meer verhalen

Live Slow Ride Fast

Een interview met voormalig profwielrenner en ondernemer Laurens ten Dam. We spreken over Live Your Potential, zijn eigen bedrijf Live Slow Ride Fast en drijfveren tijdens zijn carrière als wielrenner. Laurens reed tien maal de Tour de France en hielp in 2017 als meesterknecht Tom Dumoulin naar de eindzege in de Giro d’Italia.

Interim Valley Talks met Jeroen Dijsselbloem

Jort Kelder gaat in gesprek met Jeroen Dijsselbloem over het vertrouwen in banken.

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.