Niet morgen maar nu

Een klein energiek baby’tje in een liefdevol gezin te Nieuw-Vennep. Geadopteerd uit Medellin, Colombia. Als baby nieuwsgierig, energiek en blij. Als peuter altijd onder de blauwe plekken en builen omdat ik mijn fysieke grenzen opzoek.

In mijn pubertijd gaf mijn vader het boek ‘Niet morgen, maar nu’ (auteur Dr. W. Dyer). Een eerste kennismaking met wat een positieve ‘mindset’ voor invloed kan hebben op mijn leven. In mijn studententijd raakte ik verder geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en spiritualiteit. Al redelijk snel hield ik mij bezig met vragen als: wat drijft mij, wat zijn mijn diepste waarden, wie ben ik en waar sta ik voor? Reflectie is een zeer belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

‘Als ondernemer is het mijn missie om mensen plezier te laten beleven binnen en met de ondernemingen die we opzetten, opbouwen en uitbreiden’

Wie ik ben? Ik houd van uitdagingen. Vroeger en nu. Sporten is erg belangrijk voor me (hockey, surfen, skiën, hardlopen en sinds kort wielrennen), hier haal ik inspiratie en energie uit. Uitdaging zoek ik ook in ondernemen: bouwen aan Interim Valley met een gedreven en enthousiast team. En natuurlijk ten volste genieten van het leven met Carina, Lauren en Meghan mijn vrouw en dochters.

Als ondernemer is het mijn missie om mensen plezier te laten beleven binnen en met de ondernemingen die we opzetten, opbouwen en uitbreiden. En iedereen binnen deze ondernemingen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Deze missie geeft mij dag in en dag uit de inspiratie, motivatie en energie om positief, gedreven en bevlogen te zijn.

Van Colombia naar Amsterdam. Niet morgen maar nu. Als ik daar aan mag toevoegen: niet morgen, niet gisteren, maar nu. Het gaat erom wie je wilt zijn, dat durft uit te dragen en in het moment leeft. Niet om wat je achtergrond is of waar je vandaan komt. Dat is voor mij de kern van Live Your Potential.

Meer verhalen

Interim Valley wordt Kayak

Interim Valley bestaat 25 augustus aanstaande 10 jaar. Een goede gelegenheid om eens na te denken over ons merk, en hoe we ons presenteren aan de buitenwereld. We blijven staan waarvoor we staan, we blijven Persoonlijk, Toegewijd, en Expert, en we blijven ons inzetten om mensen hun volledige potentie te laten benutten. De naam verandert echter. Vanaf 25 augustus heten wij Kayak, en zijn we te vinden via wearekayak.com.

Let’s Connect, Learn & Inspire 2022: een terugblik

Iets meer dan een maand geleden was het zover: Let’s Connect, Learn and Inspire. Op 7 april 2022 ontvingen we gastsprekers Nadine Klokke en Marguérite Soeteman-Reijnen in het DoubleTree Hilton om te praten over diversiteit in de financiële top. In dit artikel blikken we kort terug op een geslaagd event, en geven we een klein voorproefje van de podcast die live werd opgenomen.

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.