Chat with us, powered by LiveChat

Interim Valley

Senior Track

Wat wordt jouw volgende stap binnen Compliance? Wat heb je nodig om daar te komen? Relevante vragen voor ambitieuze starters die graag willen doorgroeien binnen Compliance. De Senior Track van Interim Valley speelt hierop in.


 

Onze Senior Track is een werk-leertraject, specifiek voor Compliance professionals met een tot twee jaar werkervaring. Doel van het programma is om samen toe te werken naar een volgende positie binnen Compliance.  Naast je werkzaamheden in een relevante Compliance opdracht via Interim Valley volg je meerdere opleidingen en trainingen om je doel te bereiken.

Om voor het programma in aanmerking te komen is een heldere visie op een volgende carrièrestap noodzakelijk. Vanuit deze visie stemmen wij in overleg met jou de Senior Track af op jouw ambities.

Wij bieden drie richtingen binnen de Senior Track

Iedere Track kent een andere positie als einddoel. Klik op de Tracks voor meer informatie.

Kies de Track die aansluit bij jouw ambitie
Senior Tracks Interim Valley

Over Interim Valley

Interim Valley is opgericht in 2012. Wij richten ons op detachering bij financiële instellingen binnen de niches Compliance, Risk, Trade Finance en IT Security. Onze belangrijkste waarden in de samenwerking zijn een persoonlijke aanpak, een toegewijde houding en focus op kwaliteit.

Behalve het samenbrengen van kandidaten en opdrachten in de financiële sector, binden wij in de eerste plaats mensen aan ons die de tijd nemen om blijvend te investeren in zichzelf. De Senior Track is daarmee dus de concrete vertaling van onze ambitie en waarden, gevangen in een maatwerkprogramma.

Interesse?

Laat via onderstaande button weten hoe wij je kunnen bereiken en we nemen snel contact met je op. Sollicitaties voor de Senior Track zijn doorlopend mogelijk.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Adriaan de Heer of Annemeike Jonk via 020 – 261 8950

Neemt contact met mij op

© Copyright 2019 Interim Valley • Alle rechten voorbehouden Privacy Statement
Design & realisatie Maatwerk.co