Van Rotterdam naar Rome

Live Your Potential is voor mij met 16 vrienden op de racefiets van Rotterdam naar Rome. 12 dagen lol en 200 kilometer afleggen per dag. Aan deze tocht uit 2010 heb ik heel prettige herinneringen.

Organiseren

Ik kreeg enorm veel energie van het organiseren en uitdenken van deze tocht die wij voor KiKa hebben georganiseerd. Ervoor zorgen dat iedereen toewerkt naar de uitdaging om met elkaar ruim 2000 kilometer af te leggen. Hoeveel fietsen we per dag? Via welke bergpas gaan we de Alpen over? Deze ervaring is synoniem aan hoe ik in het leven sta en een mooie metafoor voor Live Your Potential. Ik ben namelijk altijd bezig met nieuwe initiatieven en deze van plan naar realisatie te volbrengen. Ik heb de drive om dingen beter maken, beter te doen. Zowel zakelijk als privé. Daarbij vind ik het moeilijk om stil te zitten.

Hoeveel fietsen we per dag? Via welke bergpas gaan we de Alpen over?

Focus is mijn constante; of ik nu bezig ben voor Interim Valley en RD Recruitment of voor familie en vrienden. Het beste resultaat, daar ga ik voor. En die flow, dat vind ik een heerlijk gevoel. Ik geloof niet in werk zonder focus. Dat leidt niet tot kwaliteit.

Live Your Potential betekent voor mij actief nadenken over waar ik plezier uit haal. Kritisch zijn richting je zelf, waardoor je de goede en mooie keuzes in het leven kan maken. En dat ik dingen doe waar ik me goed bij voel, met daarbij de juiste focus én met oog voor resultaat.

Meer verhalen

Interim Valley wordt Kayak

Interim Valley bestaat 25 augustus aanstaande 10 jaar. Een goede gelegenheid om eens na te denken over ons merk, en hoe we ons presenteren aan de buitenwereld. We blijven staan waarvoor we staan, we blijven Persoonlijk, Toegewijd, en Expert, en we blijven ons inzetten om mensen hun volledige potentie te laten benutten. De naam verandert echter. Vanaf 25 augustus heten wij Kayak, en zijn we te vinden via wearekayak.com.

Let’s Connect, Learn & Inspire 2022: een terugblik

Iets meer dan een maand geleden was het zover: Let’s Connect, Learn and Inspire. Op 7 april 2022 ontvingen we gastsprekers Nadine Klokke en Marguérite Soeteman-Reijnen in het DoubleTree Hilton om te praten over diversiteit in de financiële top. In dit artikel blikken we kort terug op een geslaagd event, en geven we een klein voorproefje van de podcast die live werd opgenomen.

De beste investering die jij kan doen? Die is in jezelf. Dat is waar Interim Valley voor staat en jou daarbij helpen is onze missie.

Als jij weet waar je energie van krijgt, je drijfveren en talenten kent, ben je meer gemotiveerd en geïnspireerd.