Zorg goed

voor jezelf

Hoe houd je je staande in een samengesteld gezin met twee pubers en een peuter? Hoe vind je ruimte om vier dagen per week te werken en daarnaast te sporten én sociale contacten te onderhouden? Dit zijn vragen die mij bezighouden. Goed voor jezelf zorgen is voor mij het sleutelwoord.

Toen ik moeder werd , stond de zorg voor mijn gezin op de eerste plek. Ik koos voor een baan met een vast contract in het bankwezen omdat me dat op dat moment meer zekerheid bood. Uit angst om die veiligheid te verliezen luisterde ik echter niet goed naar mijn eigen veranderende behoeftes en bleef ik hangen in het vertrouwde.

‘Goed voor jezelf zorgen is voor mij het sleutelwoord’

Een dierbare werd ziek en ik besloot een groot deel van de zorg op me te nemen. Na zijn overlijden maakte ik een pas op de plaats. Ik realiseerde me dat het ook belangrijk was om voor mezelf te zorgen. Ik nam een coach in de arm en begon yoga te beoefenen. Mijn energie begon weer te stromen. Dit wilde ik ook aan anderen overbrengen! Geïnspireerd begon ik met een opleiding tot coach en yogaleraar. Ook hakte ik de knoop door: ik nam ontslag.

In mijn baan als Recruitment Consultant bij Interim Valley begeleid ik onze kandidaten naar een passende baan en treed ik op als sparringpartner. Voor mij de perfecte mogelijkheid om mijn kennis van het bankwezen te combineren met mijn ambitie anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Door mijn ervaringen ben ik nu bewuster van wat wel en niet bij me past en zit ik lekkerder in mijn vel. Door goed naar mezelf te luisteren merk ik dat ik nu ook beter voor mijn gezin kan zorgen. Ik heb veel energie, geniet van de kleinste dingen in het leven en kan met een positieve instelling lastige zaken aanpakken. Deze manier van leven is voor mij Live Your Potential.

© Copyright 2018 Interim Valley • Alle rechten voorbehouden Privacy Statement
Design & realisatie Maatwerk.co