Zorg goed voor jezelf

Om mentaal gezond te blijven, terwijl ik aan duizend dingen te gelijk moet denken, heb ik mijzelf geleerd te focussen op één of twee dingen. Voor mij is mentale focus de beste manier om mentale leegheid te creëren.

Toen ik moeder werd , stond de zorg voor mijn gezin op de eerste plek. Ik koos voor een baan met een vast contract in het bankwezen omdat me dat op dat moment meer zekerheid bood. Uit angst om die veiligheid te verliezen luisterde ik echter niet goed naar mijn eigen veranderende behoeftes en bleef ik hangen in het vertrouwde.

‘Goed voor jezelf zorgen is voor mij het sleutelwoord’

Een dierbare werd ziek en ik besloot een groot deel van de zorg op me te nemen. Na zijn overlijden maakte ik een pas op de plaats. Ik realiseerde me dat het ook belangrijk was om voor mezelf te zorgen. Ik nam een coach in de arm en begon yoga te beoefenen. Mijn energie begon weer te stromen. Dit wilde ik ook aan anderen overbrengen! Geïnspireerd begon ik met een opleiding tot coach en yogaleraar. Ook hakte ik de knoop door: ik nam ontslag.

In mijn baan als Recruitment Consultant bij Interim Valley begeleid ik onze kandidaten naar een passende baan en treed ik op als sparringpartner. Voor mij de perfecte mogelijkheid om mijn kennis van het bankwezen te combineren met mijn ambitie anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Door mijn ervaringen ben ik nu bewuster van wat wel en niet bij me past en zit ik lekkerder in mijn vel. Door goed naar mezelf te luisteren merk ik dat ik nu ook beter voor mijn gezin kan zorgen. Ik heb veel energie, geniet van de kleinste dingen in het leven en kan met een positieve instelling lastige zaken aanpakken. Deze manier van leven is voor mij Live Your Potential.

Meer verhalen

Interim Valley wordt Kayak

Interim Valley bestaat 25 augustus aanstaande 10 jaar. Een goede gelegenheid om eens na te denken over ons merk, en hoe we ons presenteren aan de buitenwereld. We blijven staan waarvoor we staan, we blijven Persoonlijk, Toegewijd, en Expert, en we blijven ons inzetten om mensen hun volledige potentie te laten benutten. De naam verandert echter. Vanaf 25 augustus heten wij Kayak, en zijn we te vinden via wearekayak.com.

Let’s Connect, Learn & Inspire 2022: een terugblik

Iets meer dan een maand geleden was het zover: Let’s Connect, Learn and Inspire. Op 7 april 2022 ontvingen we gastsprekers Nadine Klokke en Marguérite Soeteman-Reijnen in het DoubleTree Hilton om te praten over diversiteit in de financiële top. In dit artikel blikken we kort terug op een geslaagd event, en geven we een klein voorproefje van de podcast die live werd opgenomen.