Vrijdag 27 september 2019 was het zover: de eerste Live Your Potential Experience ging van start in The Student Hotel in Amsterdam. Een dag bomvol inspiratie én actie voor alle medewerkers van Interim Valley. Het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Live Your Potential komt recht uit het hart van de organisatie en dat was voelbaar tijdens de dag.

In een donkere zaal met alle Interim Valley-medewerkers zij aan zij trapte presentator en coach Marcel Dekker de dag af. Hij vroeg iedereen gelijktijdig ‘ja’ te zeggen om zo verbonden en met overtuiging te starten. Marcel werd verrast. Al bij de eerste poging kreeg hij een dikke vette ‘ja’. Een exemplarisch begin.

Werken aan een geïnspireerd en gemotiveerd leven

Met energie, focus en nieuwsgierigheid startten de deelnemers de masterclasses. Deze omvatten 4 dimensies: fysiek, emotie, mentaal en inspiratie. Ze vormen het fundament van het Live Your Potential-programma en dus voor een geïnspireerd en gemotiveerd leven.

Boks zoals je je voelt

Tijdens de masterclass Pep & Punch vroeg trainster Nicole Anthonissen de deelnemers een emotie van afgelopen week te kiezen en die te laten zien tijdens het boksen. We zagen deelnemers zowel boos als blij boksen. Voor de één luchtte dat op en de ander ervaarde nog meer kracht.

Het doel van de masterclass? Negatieve energie en belemmerende overtuigingen loslaten. En tegelijkertijd je levensenergie opladen en bewustzijn verhogen.

Flos je hersenen leeg en smeer lachcrème op je gezicht

Ongemakkelijk. Zo voelden de deelnemers zich aan het begin bij de masterclass Laughing Out Loud. Want ja, lachen als een heks, reus of kabouter is best gek. Helemaal met onbekenden.

Uiteindelijk gaf iedereen zich over en smeerden deelnemers zogenaamd lachcrème op hun gezicht en flosten ze met plezier de hersenen leeg. Jasper: ‘Ik voelde allerlei emoties en heb zo hard gelachen. Heerlijk.’

Lachen om niks. Dat was het doel, want lachen is goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En verbetert het contact tussen mensen.

‘Ik voelde me zelfs een beetje verliefd’

Fons Langenhoff gaf een pure reactie na een dag vol masterclasses: ‘Ik heb in tijden niet zoveel gevoeld in mijn lichaam.’ Bij de masterclass Laughing out Loud ervaarde hij ‘bijna een verliefd gevoel’. En na High Performance Breathing & Ice voelde hij zich compleet ‘alive and kicking’.

Ervaringen om nooit te vergeten. Met name om je te realiseren dat een gemotiveerd en geïnspireerd leven voor het grijpen ligt. Je hoeft het alleen te kiezen.

Maarten van der Weijden: 2.02 meter aan pure inspiratie

Maarten van der Weijden sloot de dag af met zijn bijzondere verhaal en inzicht: ‘Het gaat er niet om wat ik heb gedaan, maar dat ik deze momenten kon delen met de belangrijkste mensen in mijn leven. De mooiste momenten voor mij zijn die waar zij aanwezig waren.’

En Maarten bleek een komiek. Hij ging met zijn verhaal voor een lach en een traan en dat kwam keihard binnen.

Live Your Potential Award voor Maarten van der Weijden

Tot slot overhandigde goede vriend Johan Kenkhuis aan Maarten de allereerste Live Your Potential Award. Een award die Interim Valley uitreikt aan mensen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd, waarmee hij of zij anderen inspireert het beste uit zichzelf te halen. En dat kan iedereen zijn.

Johan sprak Maarten zeer persoonlijk toe. En Maarten? Die was compleet verrast. Een bijzonder moment en een waardige afsluiter van een dag waar iedereen ‘ja’ riep tegen elkaar en de wil om persoonlijk te groeien.

Een dag waar kracht en kwetsbaarheid de boventoon voerden. Het was het allereerste Live Your Potential Experience. Het was een mooie dag.

Bedankt!

Interim Valley bedankt alle deelnemers voor hun open geest en hart. En in het bijzonder de trainers en sprekers die de filosofie van Interim Valley tastbaar maakten.

Dank Marcel Dekker, Isabel van Schie, Wout van Helden, Chantal van de Kragt, Olmer Meijer, Cally Yang, Jim Rikkert, Daniel Kluken, Lotte de Vries, Nicole Anthonissen, Chantal Verwest, Dymphy de Jong en Maarten van der Weijden.

Tot de volgende!

© Copyright 2020 Interim Valley • Alle rechten voorbehouden Privacy Statement
Design & realisatie Maatwerk.co